Aliances internacionals

Who profits és un centre de recerca dedicat a posar en evidència la participació comercial d'empreses israelianes i internacionals en el continu control israelià sobre el territori palestí i sirià. Actualment, s’han centrat en tres àrees principals de la participació corporativa en l'ocupació: la indústria dels assentaments, l'explotació econòmica i el control sobre la població.

War on Want combat la pobresa als països en desenvolupament en col·laboració amb les persones afectades per la globalització. Fan campanya pels drets humans i contra les causes profundes de la pobresa global, la desigualtat i la injustícia.

El BDS és un moviment mundial iniciat per la societat civil palestina el 2005, i coordinat pel Comitè Palestí de BDS Nacional (BNC). El BDS és una campanya que promou el Boicot, la Desinversió i les Sancions (BDS) contra Israel fins que compleixi amb el dret internacional i els drets palestins. BDS és una estratègia que permet a les persones un paper eficaç en la lluita palestina per la justícia.

La Coalició Internacional Control PMSC aspira a regular les empreses militars i de seguretat privada per tal de limitar el procés de privatització de la guerra. Aquestes demandes es fonamenten un important treball d'investigació que la coalició ha realitzat a Iraq, Afganistán i Palestina. Amb aquest objectiu, Control PMSC combina l'incidència internacional amb campanyes nacionals per conscienciar a la ciutadania sobre l'impacte de la privatització de la guerra i promoure la mobilització social per obrir un debat públic transparent i obert sobre aquest fenómen. La campanya està formada per 37 organitzacions de tot el món, entre quals destaquen organitzacions i grups de la campanya Negocis Ocults i No més Complicitat amb Israel. Per més informació contactar amb Felip Daza felip@novact.org o bé visiteu www.controlpmsc.org