Qui som?

La Coalició Prou Complicitat amb Israel (CPCI) és un espai de coordinació de moviments socials, col·lectius, organitzacions i persones que lluitem per trencar la complicitat de les institucions i empreses catalanes en la violació dels drets del poble palestí, tot promovent la solidaritat de la ciutadania amb Palestina, conscienciant-la i oferint-li vies d’acció.

La Comunitat Palestina de Catalunya és l’associació dels palestins i les palestines residents a Catalunya i, al mateix temps, un espai de trobada amb la resta de la ciutadania catalana. La Comunitat és una associació laica, democràtica, plural i participativa; Compromesa amb la defensa dels drets humans i el dret a l’autodeterminació dels pobles.
BDS Catalunya representa el moviment global per a una campanya de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra Israel fins que acompleixi amb el dret internacional i els drets del poble palestí va ser iniciat per la societat civil palestina al 2005 i està coordinat pel Comitè Nacional Palestí BDS (BNC). La campanya BDS és una estratègia que permet a la gent conscienciar-se per a assumir un paper actiu en la lluita palestina per la justícia
Junts, Associació Catalana de Jueus i Palestins, consituïda arran del bombardejos sobre Gaza al 2008, plega un grup de persones jueves i palestines preocupades per la guerra i el racisme per treballar desde la igualtat i el respecte mutu. Objectius: Promoure el diàleg intercomunitari i denunciar tota forma de discrimació i racisme, especialment la que afecta els jueus, àrabs i musulmans de Catalunya Sensibilitzar la societat catalana sobre la necessitat ineludible d’aplicar el Dret internacional per arribar a una pau justa i duradora al zona d’Orient Pròxim. Incentivar al conjunt de la societat civil per tal que pressionin els governs català, espanyol i europeu perquè deixin de col•laborar amb l’Ocupació israeliana de Gaza i Cisjordània. Activitats: Junts es posa al servei de la societat catalana per fer plegats un treball de divulgació, pedagogia i sensibilització en contra del racisme i la guerra, mitjançant debats, xerrades i intervencions als mitjans de comunicació.
Rumbo a Gaza és una iniciativa de societat civil a societat civil que pretén denunciar l'il•legal i il•legítim bloqueig marítim que pateix la població palestina resident a la Franja de Gaza. Rumbo a Gaza forma part de la Coalició Internacional de la Flotilla de la Llibertat -una agrupació de diversos col•lectius d'arreu del mon-, que porta a terme accions no violentes emparades per la legislació internacional.
NOVACT lluita de forma noviolenta per aconseguir una societat lliure de conflictes armats i de noviolència en totes les seves dimensions, basant-se fonamentalment en la Seguretat humana i la Noviolència. Entenent la noviolència com una estratègia d’acció transformadora per un món pacífic, just, digne i equitatiu.
La contribució de SUDS al canvi social parteix de l’experiència de treball acumulada amb organitzacions feministes i de dones a Amèrica Central i la ribera sud de la Mediterrània, així com l' aposta pel treball en xarxa i la confluència amb altres organitzacions.
El Servei Civil Internacional (SCI) és un moviment internacional que treballa per la pau i la justícia social, entesa com la igualtat d’oportunitats per a tots els ciutadans. Nascut al 1982, l'SCI de Catalunya representa una de les més de 40 branques que configuren la xarxa del Servei Civil Internacional (Service Civil International). Les eines que utilitza són els camps de voluntariat, el voluntariat internacional de mitja i llarga durada i activitats de sensibilització i formació. L'SCI de Catalunya compta amb diferents grups locals voluntaris i participa d'altres moviments socials i campanyes.
Dones X Dones som un grup de dones feministes i antimilitaristes que concebem la solidaritat entre dones com un enriquiment i una font de coneixement i d’educació permanent entre dones de diverses procedències i diverses situacions.
Unadikum és una associació que treballa internacionalment en l’àmbit de la solidaritat de la causa palestina. Fem crides a activistes internacionals per a que participin a les nostres brigades a Gaza en les que realitzem tasques de protecció a pagesos i pescadors palestins. També treballem amb els refugiats, presoners i amb víctimes de tot tipus de violència sionista, especialment amb els familiars de les víctimes dels bombardejos. Cal afegir la nostra aposta prioritària i estratègica pel BDS.
Pallasos en Rebeldía és un espai de solidaritat internacional i fraternitat entre els pobles que s’expressa a través del riure i de l’art en el que conflueixen artistes de diferents països i territoris de l’Estat Espanyol. Pallassos va néixer impulsat pel Festiclown (Festival Internacional de Clown de Galicia) i pel treball de Culturactiva, amb l’objectiu de treballar per compartir esperances i somnis en llocs del món que viuen sota conflictes militars i les injustícies del sistema actual.
El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) és la plataforma interassociativa que coordina i representa les principals entitats juvenils de la ciutat. El CJB va néixer l’any 1980 com un instrument democràtic de participació i d’acció juvenil, per promoure el creixement d’un associacionisme fort i articulat. El CJB defensa una valoració més real i positiva de la gent jove i del moviment associatiu juvenil entre els altres sectors socials de la ciutat, fomentant i potenciant les entitats juvenils com a veritables escoles de formació en els processos democràtics, participatius i de presa de decisions. En total aplega 80 entitats.
Nexes és una associació juvenil nascuda a Barcelona al 1999 i la seva seu actual és al casc antic de la ciutat. Treballem amb la comunitat local i amb altres països del món per afavorir l’aprenentatge intercultural, dinamitzar la participació activa, promoure la democràcia, els drets humans, la cooperació internacional i la lluita contra l’exclusió social, per establir les bases d’una transformació social sostenible que veu en la diversitat un recurs enriquidor. Nexes desenvolupa diversos projectes i activitats lligant l’acció local amb la internacional, utilitzant principalment els recursos d’educació no formal.
Des del 1983, a FundiPau (Fundació per la Pau) treballem perquè cada vegada hi hagi més persones que es comprometin a construir un món sense violència i en pau. A través d’una opinió pública cada cop més informada i activa, impulsem tots aquells canvis culturals i estructurals que facin possible l’eradicació de la violència com a forma de relació entre persones i pobles.
La Recolectiva sorgeix a partir d’un grup de persones que es van autoorganitzar l’any 2015 per viatjar a Cisjordània, tot responent a la crida que les famílies camperoles palestines fan cada any a activistes internacionals per acompanyar-les en la collita d’olives. Aquesta crida està motivada per les dificultats que moltes famílies tenen a l’hora de fer la collita, ja que sovint pateixen atacs de l’exèrcit israelià o de població colona que resideix en assentaments il·legals a Cisjordània. A partir d’aquesta primera experiència, el grup es conforma com a col·lectiu i comencem a treballar amb dos objectius clars: sumar forces per continuar fent la collita d’olives cada any i fer sensibilització a casa nostra envers la situació i la resistència a Palestina. Som un col·lectiu autònom d’activistes amb seu a Catalunya que organitzem activitats i campanyes de solidaritat i de resistència amb Palestina. A través de l’autogestió financem les nostres accions als territoris ocupats palestins mitjançant els diferents esdeveniments que organitzem, principalment a Catalunya i en altres regions europees.

Brigades Hurya som un col·lectiu horitzontal i assembleari que organitzem brigades de solidaritat amb Palestina per conèixer la realitat allà i poder fer difusió i sensibilització arreu, sobre l’ocupació i les violacions de drets humans dutes a terme per Israel a Palestina. Ens defineix la nostra perspectiva transfeminista,  antiracista i la nostra manera de funcionar és autorganitzada i autogestionada.

La Crida LGBTI és una organització per l’alliberament sexual i de gènere que té com a objectiu la lluita contra el patriarcat i l’LGBTI-fòbia en totes les seves manifestacions en el marc dels Països Catalans. Apostem pel feminisme, el socialisme i la independència de tots els pobles oprimits. Volem construir alternatives al capitalisme que se’ns imposa, també dins el col·lectiu LGBTI

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) és la plataforma que aplega gairebé cent entitats juvenils de Catalunya i consells locals de joventut. Fundat el 1979, el CNJC promou els interessos de la gent jove a la societat i davant els poders públics. És una entitat de dret públic de base associativa amb personalitat jurídica pròpia. Més de 200.000 persones joves catalanes (Informe Panoràmic 2015) estan associades i participen en les entitats membres del Consell, ja sigui en associacions educatives (esplais i agrupaments escoltes), sindicals d’estudiants i treballadors, culturals i d’intercanvis, polítiques, socials especialitzades, o en els consells locals de joventut.

El Col·lectiu Intifada és un col.lectiu de contrainformació i solidaritat amb Palestina des dels Països Catalans.

Lluita Internacionalista és una organització política marxista revolucionària: trotsquista.
La van constituir el maig de 1.999 militants del Partit Revolucionari dels Treballadors (PRT). Tenim aprovat un Programa d’Acció que recull les propostes essencials que fem per transformar la societat.