Participa


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/46/d386954101/htdocs/proucomplicitat/wp-content/plugins/speakup-email-petitions/includes/class.petition.php on line 307

Signa el manifest

La Coalició Prou Complicitat amb Israel (CPCI) fa una crida a la societat civil catalana per trencar les relacions de complicitat amb Israel que permeten la violació dels drets del poble palestí

Les polítiques il•legals d’ocupació, colonització i apartheid dutes a terme per Israel a Palestina des de la Nakba (1948) han estat possibles en gran part gràcies a les relacions (comercials, militars, polítiques, acadèmiques, esportives i culturals) que la comunitat internacional ha mantingut amb l’Estat sionista. La inacceptable doble moral dels nostres governants i la seva complicitat amb les polítiques il•legals d’Israel ha facilitat la violació sistemàtica dels drets del poble palestí.

No obstant això, durant els darrers anys la societat civil internacional s’ha mobilitzat de forma creixent per donar resposta a la demanda que la societat civil palestina va fer el 2005 d’aplicar una campanya de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra Israel. Això està permetent denunciar, posar en evidència i tallar progressivament les relacions de complicitat amb Israel que existeixen arreu.

Ens indigna que Israel violi els Drets Humans de la població palestina i el Dret Internacional amb total impunitat; que s’enriqueixi a costa de l’ocupació i la colonització de Palestina; que sigui el principal exportador d’armes, que han estat prèviament provades sobre la població civil palestina; que segueixi negant el dret de més de 5 milions de persones refugiades a retornar a les seves cases; que es presenti arreu com un país normal mentre sotmet la població palestina a un règim d’apartheid ferotge; que bloquegi il•legalment la Franja Gaza i la bombardegi de forma periòdica, assassinant a persones i criatures innocents. No volem ser còmplices dels crims del règim sionista ni que Israel sigui un «model» o un «referent» per a Catalunya.

És per tots aquests motius que hem decidit passar a l’acció i fundar la Coalició Prou Complicitat amb Israel (CPCI), que vol ser un espai de coordinació de moviments socials, col•lectius, organitzacions i persones que lluitem per:

trencar la complicitat de les institucions i empreses catalanes en la violació dels drets del poble palestí
promoure la solidaritat de la ciutadania catalana amb Palestina, conscienciant-la, sensibilitzant-la i oferint-li vies d’acció
reforçar la campanya internacional noviolenta de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS), que reclama la societat civil palestina des de 2005

Fem una crida a la societat civil catalana per que doni suport a la Coalició Prou Complicitat amb Israel (CPCI). Passem de la indignació a l’acció: adheriu-vos a aquesta nova coalició i lluiteu amb nosaltres per posar fi a la violació dels drets del poble palestí.

[signature]

Signa
286 signatures

Comparteix amb els teus amics:

   

Adhereix-te

Adherir-se a la campanya vol dir estar d'acord amb l'objectiu, els valors i les estratègies de la nova coalició, i el poden signar tots els col·lectius, campanyes, organitzacions, partits polítics, moviments socials, sindicats, persones individuals, etc. que ho desitgin.

Per adherir-se cal signar el Manifest (columna de l'esquerra).

Les signatures de suport serveixen per donar força a la CPCI, mostrant l'ampli recolzament de la societat civil catalana a aquesta nova coalició.

La signatura del manifest suposarà convertir-se en persona o entitat adherida a la CPCI, però no implicarà convertir-se en membre de la coalició. Les adherides podran:

  • rebre informació de la CPCI
  • participar en les assemblees generals obertes i anuals de la CPCI i en les decisions que s'hi prenguin
  • participar en accions públiques organitzades per la CPCI

Benvinguda!

Fes-te membre

Tots els col·lectius, moviments socials, organitzacions i persones individuals que desitgin incorporar-se a la CPCI podran fer-ho, sempre que estiguin d'acord amb els valors, objectius i estratègies de la Coalició i que participin dins de l'àmbit territorial de Catalunya.

La única excepció són els partits polítics, que no podran convertir-se en membres de la CPCI, però podran ser-ne organitzacions adherides; els militants dels partits polítics podran, no obstant, participar en totes les activitats de la CPCI ja sigui a títol individual o a través d'altres col·lectius, moviments socials o organitzacions membres.

Els col·lectius, moviments socials, persones individuals i organitzacions que desitgin incorporar-se a la Coalició hauran de signar el manifest (columna de l'esquerra) i a continuació enviar una sol·licitud d'adhesió al correu proucomplicitat@gmail.com.

Els membres tindran dret a:

  • Rebre informació de la CPCI i a enviar-ne per compartir-la amb la resta de membres, a través de la llista interna de correus electrònics
  • Participar en les assemblees generals obertes i anuals de la CPCI i en les decisions que s'hi prenguin
  • Participar en les assemblees operatives de la CPCI i en les decisions que s'hi prenguin

Un cop siguis membre, et convocarem a la propera assemblea, que funciona per comissions de treball.

Les assemblees són mensuals, i en elles ens posem al dia de com va cada comissió i de les novetats que van sorgint.

És un espai magnífic per conèixer altres campanyes, i altres activistes que treballen per Palestina.