Participa en assemblees

Vols implicar-te de forma més activa en la campanya? Vine i participa a les nostres assemblees!

A la campanya “No més Complicitat” que inclou Negocis Ocults, BDS Acadèmic, Naqba, Complicitats que Maten, Rumbo a Gaza ens trobem en una assemblea mensual on cada comissió exposa el que ha estat treballant, i traspassa a l’assemblea els temes que són d’interès comú, si s’han de pendre decisions estratègiques etc etc.

A l’assemblea ens posem al dia de com va cada comissió i de les novetats que van sorgint. És un espai magnífic per conèixer altres campanyes, i altres activistes que treballen per Palestina. Si l’assemblea t’agrada i decideixes implicar-t’hi pots apuntar-te a les comissions que vulguis.

De moment ens dividim de la següent manera:

  • Comunicació (porta tota la comunicació general de la campanya, i fa la comunicació específica de les accions que van sorgint i quan fem campanyes virals, així com manteniment de la web)
  • Incidència (tracta tot el tema d’aliançes amb altres moviments, grups de pressió així com la relació amb els parlamentaris)
  • Internacional (porta totes les relacions amb els grups i moviments de caire internacional).
  • Finalment la comissió de BDS Acadèmic està duent a terme la recollida de signatures de professors i membres de l’àmbit acadèmic per tal de  s’adopti el BDS.
 

Subscriu-te a la newsletter

i t'avisem de la propera assemblea