20 oct.: Concentració en solidaritat amb la resistència popular palestina

La Coalició Prou Complicitat amb Israel (CPCI) i la Comunitat Palestina de Catalunya convoquem una concentració en solidaritat amb la resistència popular palestina el proper dimarts 20 d’octubre a les 19h, davant de la seu del govern espanyol a Barcelona (c.Mallorca amb C. Roger de Llúria).

Els governs del món, especialment a Occident, titllen els esdeveniments dels darrers dies de “cicle de violència”, en el qual ambdues parts comparteixen la culpa, tot ignorant l’origen del conflicte colonial, i la seva pròpia complicitat en permetre que Israel mantingui aquest sistema i violi impunement el dret internacional. Gairebé tots els i les palestines demanen ara un boicot total a Israel per tal d’aïllar-lo internacionalment, en tots els àmbits, de la mateixa manera que al seu moment es va aïllar a la Sud-àfrica de l’apartheid.

Portem la solidaritat internacional amb la resistència popular palestina un pas més a través del boicot, la desinversió i les sancions (BDS):
– Exigint un embargament militar contra Israel
– Que Catalunya aturi TOTES les complicitats (institucionals, econòmiques, acadèmiques, polítiques, empresarials) amb Israel

Vine dimarts i mostra la teva solidaritat amb la població palestina! ‪#‎SolidarityWaveBDS‬ ‪#‎IsraelNoEsReferent‬

Us hi esperem!

Posted in BDS, esdeveniments, nomescomplicitats.